Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

::: Πωλείται ακίνητο στο Δήμο Καλλικράτειας :::


Δήμος Καλλικράτειας, περιοχή ΒΕΡΓΙΑ
Στο ύψωμα πάνω από την Καλλικράτεια και την Σωζόπολη, εντός περιοχής με πλήρωςοριοθετημένεςκατατμήσεις και οδούς, όπου υπάρχει ήδη δόμηση εξοχικών και μονίμων κατοικιών (ήσυχη αλλά όχι ερημική περιοχή).
Πωλείταιαγροτεμάχιο 800 τ.μ., περιφραγμένο, εκτός σχεδίου (όπως όλα τα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή).
Αμφιθεατρικό, με πανοραμική θέα του Θερμαϊκού και του γύρω εξοχικού τοπίου. Με εγκατεστημένη σύνδεση νερού στο τοπικό δίκτυο ύδρευσης.
Υπάρχει δυνατότητα νόμιμης οικίας 50 τ.μ. ή και μεγαλύτερης, επί τροχήλατης πλατφόρμας (κανονική οικία, όχι τροχόσπιτο). Η θέση έχει εύκολη πρόσβαση από λεωφ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών και είναι η, πλησιέστερη στη Θεσσαλονίκη, πραγματική λύση για γρήγορη, ξεκούραστη πρόσβαση στην εξοχή και τη φύση.

Tιμή: ********* ευρώ

Τηλέφωνο ιδιοκτήτριας: 6944908650
(δεν είναι μεσίτης αλλά κύριος του ακινήτου)


Εντοπισμός:

Εξέρχεσθε από την Λεωφ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών,στην έξοδο Σωζοπόλεως και παίρνετε την παράλληλη της λεωφόρου, βοηθητική οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, προχωράτε με τη λεωφόρο στο δεξί σας χέρι και αφήνετε 4 στενά στο αριστερό σας χέρι, το επόμενο στενό αριστερά είναι ο δρόμος του αγροτεμαχίου, βρίσκεται 1 στενό πριν την ανυψωμένη δεξαμενή που εντοπίζεται εύκολα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου